NAŠA KOLEKCIJA USNJENIH IZDELKOV
Izdelava usnjenih copat in pasov po naročilu
V našem podjetju ATLET SPORT Tapetništvo vam nudimo usnjene izdelke (copati in pasovi) na katera vam lahko graviramo ali poslikamo vaš logotip, slogan, posvetilo,... Takšni izdelki so lahko v času božično-novoletnih praznikov krasno darilo za vaše poslovne partnerje, katerim bi se radi na izviren način zahvalili za celoletno sodelovanje. Naši izdelki so narejeni pretežno iz kakovostnega usnja in ostalih naravnih materialov slovenskih proizvajalcev.
Copati z gravuro
Vaš logotip ali posvetilo oz. zahvalo poslovnemu partnerju lahko graviramo kamorkoli na zgornji del copat. Zaradi laserske tehnike lahko graviramo tudi zahtevnejše podobe ali napise.
Pasovi z gravuro
Kot pri copatih lahko tudi na zunanjem delu pasa graviramo najrazličnjše motive in napise. Poleg graviranja je tukaj mogoč tudi vtis (prešanje) podob po predhodno izdelani šabloni.
Ročno poslikani copati
Poslikava se izvaja na zgornjem delu copat in je ob upoštevanju določenih omejitev tudi obstojna na pranje. Nudimo pester nabor krajinskih motiviv, primernih predvsem za tuje partnerje kot suvenir.
Ostali izdelki iz usnja
Poleg zgoraj omenjenih izdelkov vam nudimo tudi tradicionalne lovske in pohodne nahrbtnike ter usnjene ovratnice za vaše hišne ljubljenčke (za pse in mačke). Lahko pa vam izdelamo tudi kaj drugega.
E-TRGOVINA
Vabimo vas k ogledu pestrega nabora vseh naših izdelkov iz kakovostnega slovenskega usnja.
KAKO DO NAS

 

ATLET SPORT TAPETNIŠTVO

Aleš Bukovec s.p.

Zapuže 16A

4275 Begunje na Gorenjskem

Odpiralni čas: 7.00 - 15.00

(sobota in nedelja zaprto)

GSM: +386 (0) 68 173 092

FACEBOOK
Vabljeni, da se nam pridružite.
NaŠI PARTNERJI
CERTIFIKATI

V letu 2014 smo pridobili certifikat IZDELEK SLOVENSKE OBRTI.